Z6_PPGAHG80095LC0QTIFSJ1VAHL0
Z7_PPGAHG80095LC0QTIFSJ1VAHD0

За Общината

Дата на публикуване: 18.08.2020
Последна актуализация: 30.01.2024

 

Ние сме малка община, разположена в североизточния край на България, но събрала в себе си богатството на природата в горите си и находищата на див божур, романтиката на Дунава и възможностите за отдих и релаксация в малки населени места, пощадени от шума на цивилизацията и запазили спокойствието за своите гости.

 

Тук ще намерите и други природни и културни забележителности, които да обогатят представата Ви за България. Туризмът е един от приоритетите за нашето развитие и се стремим да обогатяваме услугите, които предлагаме, за да може всеки гост на Ситово да се чувства уютно и да остане завинаги приятел на нашата община.

 

Община Ситово е традиционен селскостопански регион, отворен за нови инвестиции и иновации. Търсим и насърчаваме партньорствата между частния и публичния сектор в интерес на местното икономическо развитие и подобряване на качествата на живот на нашите жители.

 

Готови сме да подкрепим всеки инвеститор, който избере нашата община за свое производство, като предлагаме качествени и компетентни услуги за бизнеса, подкрепа от страна на местната власт и свободна работна ръка с добра квалификация.

 

Ще се радваме да Ви посрещнем в Ситово, за да се развиваме в партньорство и сътрудничество! 

 

Добре дошли в Ситово!

 

Сезгин  Алиибрям
            Кмет на Община Ситово